THBB

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul ve Erzurum Şubeleri tarafından düzenlenen 11. Uluslararası Beton Kongresi, 22-23-24 Mayıs 2025 tarihlerinde Erzurum’da yapılacak.

Kongrede beton teknolojisindeki son gelişmeler yerli ve yabancı uluslararası araştırmacılar tarafından tartışılacak ve değerlendirilecek. Atatürk Üniversitesi Nene Hatun Kongre ve Kültür Merkezi'nde organize edilecek Kongre'nin konuları arasında; betonda dijitalleşme ve yenilikçi yaklaşımlar, betonda nitelik kontrolü ve deneyler, özel betonlar, beton bileşenleri ve tasarımı, sürdürülebilir beton, betonda dayanıklılık özellikleri, beton üretimi ve taze beton özellikleri, betonun mekanik davranışı ve yapısal uygulamalar yer alıyor.

Kongre’de bildiri sunmak isteyen katılımcıların özgün çalışmalarını kapsayan en az 200 kelimelik bildiri özetlerini, e-posta yoluyla 15 Kasım 2024 tarihine kadar betonkongresi11@imo.org.tr adresine göndermeleri gerekiyor. 

Türkiye Hazır Beton Birliğinin desteklediği 11. Uluslararası Beton Kongresi ile ilgili İMO İstanbul ve Erzurum Şubelerinden bilgi alınabilinir.

 

İLETİŞİM:

Kongre E-posta Adresi : betonkongresi11@imo.org.tr


TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI ERZURUM ŞUBESİ
Lalapaşa Mah. Pelit Meydanı Cad. Doğu Apt. Kat:3 No: 5-6 Yakutiye / Erzurum - Tel: (0442) 2334703
https://erzurum.imo.org.tr

TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI İSTANBUL ŞUBESİ
Mumhane Cad. No:21 Karaköy – Beyoğlu – İSTANBUL
Tel: (0212) 293 20 00 - http://istanbul.imo.org.tr


Yukarı Çık